LAST-MINUTE DEALS

Zoek & boek de allerfijnste accommodaties in Zeeland

Veelgestelde vragen

COVID-19

COVID-19

Reizen naar Nederland is toegestaan, wel vragen landen vaak een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van Corona. Houd hier rekening mee als je naar Nederland of terug naar je thuisbestemming wil reizen.

De dichtstbijzijnde testlocaties zijn Terneuzen, Vlissingen en Middelburg.

BOEKEN

Bij ons boek je de allerleukste vakantiehuisjes in Zeeland; van overnachten in een modern appartement aan zee tot logeren in een Tiny House in de polder.

Onze vakantiewoningen worden op onze website uitgebreid gepresenteerd met foto’s, gedetailleerde beschrijvingen, opsomming van de inventaris en de – op het park aanwezige – faciliteiten, indien relevant. Direct na jouw keuze voor een accommodatie, zie je de beschikbaarheid en prijzen ervan. Je kunt je reservering verder geheel online afronden.

Je kunt maar 1 accommodatie tegelijk boeken. Je kunt wel meerdere reserveringen maken.

Er zijn geen speciale regelingen voor groepen.

Kies op onze website voor jouw gewenste accommodatie. Vul vervolgens de gevraagde boekingsgegevens in, betaal je reservering eenvoudig online en verzend de boekingsaanvraag. Je ontvangt vervolgens de bevestiging van de reservering in je inbox.

Het is alleen mogelijk om online te reserveren. Als je hulp nodig hebt tijdens het boekingsproces kun je ons bereiken op +319 701 025 2852.

Als je een reservering maakt via de website krijg je een reserveringsoverzicht per e-mail. Zodra je het volledige bedrag hebt betaald, krijg je een bevestiging van betaling, daarmee is de reservering definitief.

Als je een vouchercode hebt ontvangen, kun je die inleveren tijdens het maken van een nieuwe reservering. Onderaan bij het invullen van je gegevens, kun je de code van de voucher invoeren waarna de waarde automatisch wordt verrekend met de huurprijs.

De nachtprijzen staan tot het eind van dit jaar op de website.

betaalmethode

BETALEN

Op het moment van reserveren of uiterlijk binnen 24 uur na het ontvangen van de betaallink dient 100% te worden voldaan, de reservering wordt hiermee definitief verwerkt.

De betaling dient binnen 24 uur na het ontvangen van de betaallink te worden voldaan.

Ja, via de unieke betaallink kun je veilig en online betalen via iDeal, Bancontact, Belfius, Apple Pay of ervoor kiezen een handmatige overboeking te doen (groene icoontje) direct naar onze bank.

Via de unieke betaallink kun je veilig en online betalen via iDeal, Bancontact, Belfius, Creditcard, Apple Pay of ervoor kiezen een handmatige overboeking te doen (groene icoontje) direct naar onze bank.

De toeristenbelasting 2021/2022 per gemeente: Veere 2,00 euro – Sluis 2,00 euro – Hulst 0,65 euro.

saferuimte Hello Zeeland

CHECK-IN | CHECK-OUT

Je kunt vanaf 15.00 inchecken.

Je checkt om uiterlijk 10.00 uit.

vakantiehuis weststraat domburg

MIJN VERBLIJF

Op onze website kun je bij Voorzieningen ‘huisdieren toegestaan’ of ‘huisdieren niet toegestaan’ aanvinken. Er verschijnt vervolgens een overzicht aan geschikte accommodaties.

Normaal gezien zijn deze standaard in de woningen aanwezig. Mocht dit niet zo zijn, kunnen ze bijgeboekt worden á € 25,- voor een kinderbed en € 15,- voor een kinderstoel.

Dit verschilt per woning en staat aangegeven in het reserveringsoverzicht dat je hebt ontvangen per mail.

In sommige accommodaties zijn de bedden opgemaakt, dit vind je bij de accommodatie-informatie op de website.

ANNULEREN

Binnen 24u na reservering geldt:
– 100% gratis annuleren mogelijk (ook al is het 3 dagen voor aankomst).

Na 24u na reservering geldt:
– Tot 4 weken voor aankomst 100% teruggave van de totale kosten.
– Tot 2 weken voor aankomst 50% teruggave van de totale kosten of 100% voucher voor laagseizoen*.
– Binnen 2 weken voor aankomst voucher 0% teruggave of 50% voucher van de totale kosten voor een nieuwe reservering in het laagseizoen*.

Van de toeslagen in dit geval worden de reserveringskosten ingehouden.

*Het laagseizoen is van 1 november tot 15 december en van 1 januari tot 1 april.

Mocht je geboekt hebben via Booking.com, dan kun je zelf de annulering aanvragen. Mocht je via Hello Zeeland geboekt hebben, dan dien je een mail te sturen naar support@hellozeeland.com.

Je ontvangt automatisch een annuleringsmail.

Tot 4 weken voor aankomst 100% teruggave van de totale kosten.

Je krijgt binnen 14 dagen je geld terug, mits je aan de annuleringsvoorwaarden voldoet.

Scroll naar top